Adventsmarkt 15 en 16 december

poster kerstmarkt 2017 kopie

Adventsmarkt te Veere, hét adres voor verantwoord inkopen voor de kerstdagen.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december is het KERST IN VEERE.
In de decembermaand  vindt in Veere weer de traditionele Adventsmarkt plaats in de Kleine Kerk aan de Kapellestraat te Veere.

Een bijzondere markt … omdat er aandacht is voor mensen die het veel minder hebben dan wij, omdat hun wiegje in een ander werelddeel stond.

Deze “goede doelenmarkt” is al meer dan 20 jaar een begrip in Zeeland. Deze Adventsmarkt is uitgegroeid tot een bruisend verkooppunt voor veel goede doelen op Walcheren. De Adventsmarkt kan zich verheugen in veel vaste bezoekers en heeft hierdoor een heerlijke en ontspannen sfeer die geheel bij de aanwezige goede doelen past.
De Kleine Kerk wordt omgebouwd in volledige kerstsfeer met een eigen terras als middelpunt. De bezoekers kunnen bij de adventsmarkt terecht voor prachtige boeken, kerststukken, kaarsen, kleding, jam, sieraden en producten gemaakt in andere werelddelen. Tijdens de adventsmarkt word het oude orgel van de kerk bespeeld, op het verwarmd terras is er ruimte om te kunnen genieten van warme en koude dranken en niet te vergeten homemade gebak.
Deelnemers aan deze Adventsmarkt in Veere zijn: Stichting Ontwikkelingssamenwerking Veere, Wereldwinkel Serooskerke, Amnesty International, Unicef, Kerk In Actie werkgroep Veere, Vrienden van Tinca en het IBT (Institute for Bible Translation).
Door de mooie samenstelling van de deelnemers is het een kleine, maar fijne en bijzondere markt die zich onderscheidt van de vele anderen.

 

De Adventsmarkt is de plaats waar u “heerlijke en eerlijke producten” kunt inkopen voor de kerstdagen.

De openingstijden: 
vrijdag 15 december om 19.00 – 21.00 uur 
zaterdag 16 december van 10.00 – 17.00 uur. 

De toegang is GRATIS en verwarmd
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.